Transporti

Për Tiranën

Blerjet nga Tirana kanë një kosto transporti 200 Lekë dhe realizohen brenda 24 orëve.

Per Qytetet e Tjera

Blerjet nga rrethet e Shqipërisë kanë një kosto transporti 200 Lekë dhe realizohen brenda 24 – 48 orëve, në varësi të zonës.

Për Kosovën

Blerjet nga Kosova kanë një kosto transporti 7 Euro dhe realizohen brenda 72-96 orëve, në varësi të zonës tuaj.