37 %

Pjaster Sokany HS-950B

2,990 L 1,890 L

Kodi: T81-89

Përshkrimi

Pjaster Sokany HS-950B

Me ekran LED qe tregon temperaturen aktuale.

Pllaka qeramike, 25 x 120 mm.

Butona ( + ) ( – ) per gradimin e temperatures, e cila varion nga 155 grade deri ne 230 grade.

Butona on/off per fikje dhe ndezje.

Gjithashtu ka dhe nje button “lock” per ta bllokuar.

Temperatura maksimale 230 grade dhe ngrohet shume shpejt.

Fiket automatikisht pas 1 ore nqs nuk eshte perdorur.

Kordon i rrotullueshem dhe i pajisur me nje mbajtese per tu varur.

Përshtypje

Nuk ka ende asnjë përshtypje.

Bëhu i pari që lë përshtypje në “Pjaster Sokany HS-950B”